Als corporatie heeft ook u te maken met de vergrijzing van de Nederlandse bevolking. Daarnaast stuurt de politiek op zoveel mogelijk zorgverlening aan huis, al dan niet via begeleid wonen. Kwetsbare groepen blijven dus langer “thuis” wonen. Dit vergt een ander type woning, met andere preventie maatregelen.

Daarnaast betekent dit mogelijk ook samenwerkingen met andere organisaties, al dan niet gepaard gaande met nieuwe loketfuncties binnen uw eigen organisatie. Door een relatie te leggen tussen het type woning, aantal vluchtwegen en soort huurder kunt u gemakkelijk preventietips verkrijgen via ons platform en zo de veiligheid van deze bewoners nog verder vergroten.

“Het is ons bekend dat de corporatie sector een actieve lobby voert over dit thema bij de politiek. Wij willen vanuit onze discipline hier ook een positieve bijdrage aan leveren.”

Ilse Vermaas
Projectcoördinator Woningbouw Platform
Maak gebruik van ons platform Inspectie en Preventie
  • Inspectie & analyse
  • Preventiemaatregelen
  • Periodieke controle
  • Management informatie

“Door proactief data te analyseren creëren wij inzichten voor onze relaties. Wij willen corporaties bewust en zelfverzekerd laten handelen waardoor zij zich kunnen focussen op nieuwe ontwikkelingen op gebied van governance, vastgoedportefeuille, duurzaamheid en huurders..”

Rianne Baumann
CEO bij Raetsheren
Voer uw gegevens in. Onze accountmanagers nemen contact met u op voor het inplannen van een kennismaking.
Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en komen spoedig bij u terug.
Oeps! Hier gaat iets mis.