Platform Inspectie en Preventie

In het platform wordt uitgebreide objectendata alsmede meerjarige schadedata van de corporatie geladen. Op basis van vooraf gedefinieerde parameters vindt een totale risicoanalyse van het bezit plaats.

Via het platform heeft u doorlopend inzicht in de risico’s en preventiestatus van uw bezit

STap 1
Wanneer u als corporatie besluit om deze dienstverlening bij ons af te nemen, krijgt u een eigen licentie en platform inlog.
STap 2
Risicoanalyse

In het platform worden uitgebreide objectendata alsmede meerderjarige schadedata van de corporatie geladen. Op basis van vooraf gedefinieerde parameters vindt een totale risicoanalyse van het bezit plaats. Het platform analyseert al het bezit. 1 tot 5% van de objecten zal geselecteerd worden voor een nadere inspectie.

STap 3
Inspectie

De inspectie wordt in eerste aanleg door de corporatie gedaan op basis van een vragenformulier en foto-uploads. Deze analyse wordt eventueel gevolgd door een video-walk through of fysieke inspectie onder begeleiding van Burghgraef Van Tiel (inspectiebureau).

STap 4
Preventie maatregelen

Uit alle analyses en inspecties volgt een pallet aan aanbevelingen (preventie maatregelen). De opvolging en resultaten kunnen via het platform worden teruggekoppeld.

STap 5
Controle

Periodiek vindt er een steekproef controle plaats, al dan niet gekoppeld aan herinspectie.

STap 6
Management informatie

Het managementteam kan via rapportages de voortgang monitoren. Deze rapportages zijn ook beschikbaar voor de makelaar, en kunnen dientengevolge met
verzekeraars worden gedeeld.

Wij leven in een maatschappij met grote digitale behoeften. Wij spelen hier in al onze vormen van dienstverlening op in.
Via onze eigen platformomgeving hebben wij 24/7 inzicht in de risico- en schade-analyses van ons bezit, preventiesuggesties en de gerealiseerde maatregelen. Kortom: risicomanagement in beeld gebracht.
Bas Huls – Zo Wonen
Voor iedere € 1,- premie, gaat er € 1,40 aan schade uit. Laten we gezamenlijk deze trend doorbreken met behulp van het platform.
Platform Inspectie en Preventie

Raetsheren heeft samen met de Troostwijk Groep een platform voor risico-inspectie en preventie ontwikkeld.

Verhogen van de klanttevredenheid bij huurders

Vergroten van de veiligheid en leefbaarheid van huurders

Terugdringen van de schadekans en schadelast onder huurders

Doeltreffend risico- en verzekeringsbeleid

Breder informeren van verzekeraars over het bezit

Maak gebruik van ons platform Inspectie en Preventie
  • Inspectie & analyse
  • Preventiemaatregelen
  • Periodieke controle
  • Management informatie

“Door proactief data te analyseren creëren wij inzichten voor onze relaties. Wij willen corporaties bewust en zelfverzekerd laten handelen waardoor zij zich kunnen focussen op nieuwe ontwikkelingen op gebied van governance, vastgoedportefeuille, duurzaamheid en huurders..”

Rianne Baumann
CEO bij Raetsheren
Voer uw gegevens in. Onze accountmanagers nemen contact met u op voor het inplannen van een kennismaking.
Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en komen spoedig bij u terug.
Oeps! Hier gaat iets mis.