Onze partners

Het platform voor dataverrijking, risico-analyse en preventie is een ecosysteem tussen Raetsheren en diverse samenwerkingspartners.
www.troostwijk.nl

Troostwijk

Troostwijk biedt de corporatie én Raetsheren expertise en kennis op het vlak van platforminrichting, taxatie, inspectie en preventie binnen één groepsonderneming.

Troostwijk Groep is al 90 jaar toonaangevend op het gebied van waarderingen, schaderegelingen, inspecties en consultancy. Wij opereren in alle segmenten van zowel het bedrijfsleven, de non-profit sector als (semi)overheid. Van MKB tot beursgenoteerde ondernemingen. Wat Troostwijk sterk en uniek maakt, is de synergie tussen de uitgebreide kennis en de jarenlange ervaring die aanwezig is binnen onze organisatie. Zo kunnen wij onze klanten een totaaloplossing bieden, wat voor hen een enorme meerwaarde oplevert. 

De Troostwijk Groep is gevestigd in Nederland, België en Italië, en opereert zowel internationaal als lokaal met ruim 200 medewerkers. Sinds mei 2017 maakt de Troostwijk Groep onderdeel uit van de Tinsa Group, die met groot succes in de vastgoedsector opereert in Latijns-Amerika, Afrika en Europa.

Rol binnen het inspectie- en preventieplatform

Troostwijk brengt expertise en kennis op het vlak van inspectie en preventie samen in één groepsonderneming. Onder de “paraplu” van de groep werken diverse professionals samen. Hun expertise wordt vertaald naar modellen en richtlijnen, en beschikbaar gesteld via het platform van Oodit. Voor Raetsheren en haar klanten betekent dit één centraal aanspreekpunt voor data-inzicht, inspecties, preventiemaatregelen, waarderingen en overige ondersteuning en dienstverlening op locatie.

Maak gebruik van ons platform Inspectie en Preventie
  • Inspectie & analyse
  • Preventiemaatregelen
  • Periodieke controle
  • Management informatie

“Door proactief data te analyseren creëren wij inzichten voor onze relaties. Wij willen corporaties bewust en zelfverzekerd laten handelen waardoor zij zich kunnen focussen op nieuwe ontwikkelingen op gebied van governance, vastgoedportefeuille, duurzaamheid en huurders..”

Rianne Baumann
CEO bij Raetsheren
Voer uw gegevens in. Onze accountmanagers nemen contact met u op voor het inplannen van een kennismaking.
Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en komen spoedig bij u terug.
Oeps! Hier gaat iets mis.