Onze partners

Het platform voor dataverrijking, risico-analyse en preventie is een ecosysteem tussen Raetsheren en diverse samenwerkingspartners.
oodit.nl

Oodit

Oodit verzorgt het platform voor de samenwerking. U ontvangt een eigen Oodit licentie, met toegang tot uw eigen online omgeving.

Oodit helpt organisaties om risicomanagement & preventie effectief en aantoonbaar naar een hoger plan te brengen. Elke stap van risico-inspectie tot en met preventie-opvolging wordt vastgelegd in het platform. Tevens wordt elke stap gelogd en bouwt men data op. Gebruikers kunnen eenvoudig via het platform inloggen en hun updates delen met elkaar. Op een natuurlijke manier werken diverse partijen samen voor meer veiligheid en verhogen van de continuïteit.

Rol binnen het inspectie- en preventieplatform

Oodit verzorgt het platform voor de samenwerking. Wanneer een corporatie besluit om de preventiedienstverlening bij Raetsheren uit te nemen, ontvangt de organisatie een eigen Oodit licentie en dus een eigen online omgeving. In deze omgeving zit de digitale vertaling van het risicomodel van Burghgraef van Tiel. In deze omgeving vinden de risicoanalyses plaats, worden de inspectieresultaten vastgelegd en worden de preventiemaatregelen klaargezet.

Als deelnemer heb je online toegang tot alle preventiemaatregelen en kan je eenvoudig de uitgevoerde maatregelen digitaal afvinken. Het platform fungeert daarnaast als een dashboard om de voortgang binnen de organisatie te monitoren. Oodit legt de verbinding tussen alle betrokken partijen en faciliteert de samenwerking.

Maak gebruik van ons platform Inspectie en Preventie
  • Inspectie & analyse
  • Preventiemaatregelen
  • Periodieke controle
  • Management informatie

“Door proactief data te analyseren creëren wij inzichten voor onze relaties. Wij willen corporaties bewust en zelfverzekerd laten handelen waardoor zij zich kunnen focussen op nieuwe ontwikkelingen op gebied van governance, vastgoedportefeuille, duurzaamheid en huurders..”

Rianne Baumann
CEO bij Raetsheren
Voer uw gegevens in. Onze accountmanagers nemen contact met u op voor het inplannen van een kennismaking.
Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en komen spoedig bij u terug.
Oeps! Hier gaat iets mis.