Onze partners

Het platform voor dataverrijking, risico-analyse en preventie is een ecosysteem tussen Raetsheren en diverse samenwerkingspartners.
Luxs ondersteunt u bij het samenbrengen en aanleveren van alle relevante informatie over uw bezit.

In de praktijk is data vaak niet of niet eenvoudig te verkrijgen, en is de betrouwbaarheid van data in zijn geheel soms onbekend. Het verzamelen van gegevens gaat vaak gepaard met het handmatig koppelen van veel verschillende informatiebestanden. Daarnaast bevindt steeds meer informatie zich buiten de eigen organisatie. Hierdoor wordt veel tijd besteed aan het zoeken naar informatie en worden beslissingen op basis van onvolledige informatie genomen.

Wat is onze oplossing?

"Wij digitaliseren snel en efficiënt uw vastgoed en koppelen al uw systemen en openbare bronnen zodat u integraal beschikt over alles wat u wilt weten over uw bezit. Daarmee wordt u maximaal ondersteund bij het beantwoorden van al uw vastgoedvraagstukken”.

Rol binnen het inspectie- en preventieplatform

Het traject van risicoanalyse en preventie kan pas aanvangen op het moment dat er voldoende, kloppende data voorhanden is. Van ieder object moet een zekere hoeveelheid aan informatie voorhanden zijn. Deze informatie is door de corporatie zelf lang niet altijd snel en/of eenvoudig aan te leveren, daar er een koppeling moet worden gemaakt tussen tal van bronnen of systemen. Luxs neemt deze dataverrijking uit handen.

Maak gebruik van ons platform Inspectie en Preventie
  • Inspectie & analyse
  • Preventiemaatregelen
  • Periodieke controle
  • Management informatie

“Door proactief data te analyseren creëren wij inzichten voor onze relaties. Wij willen corporaties bewust en zelfverzekerd laten handelen waardoor zij zich kunnen focussen op nieuwe ontwikkelingen op gebied van governance, vastgoedportefeuille, duurzaamheid en huurders..”

Rianne Baumann
CEO bij Raetsheren
Voer uw gegevens in. Onze accountmanagers nemen contact met u op voor het inplannen van een kennismaking.
Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en komen spoedig bij u terug.
Oeps! Hier gaat iets mis.