Onze partners

Het platform voor dataverrijking, risico-analyse en preventie is een ecosysteem tussen Raetsheren en diverse samenwerkingspartners.
www.risicoinspecties.nl

Burghgraef van Tiel

De platformanalyse draait op het “Burghgraef risicomodel” aangevuld met hun preventiediensten en trainingen.

Daarnaast hebben wij ons als doel gesteld om kennis te delen door nieuwe risicodeskundigen op te leiden. De vraag naar deskundigen is namelijk groot, maar deze personen komen niet direct uit de schoolbanken rollen. Wij investeren dan ook in opleiden door het vak aan te leren in de dagelijkse praktijk.

Om de constante groei te kunnen ondersteunen is Burghgraef van Tiel in oktober 2018 een samenwerking aangegaan met Troostwijk Groep. Voor opdrachtgevers is er weinig veranderd. Burghgraef van Tiel functioneert binnen Troostwijk onder haar eigen naam als zelfstandige unit. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren meer dan 40 verzekeraars en de rapportages worden geaccepteerd door de grootste herverzekeraars ter wereld.

Rol binnen het inspectie- en preventieplatform

Het preventieplatform draait op data-analyse en het Burghgraef risicomodel. Op basis van parameters dient te worden bepaald welke locaties worden geselecteerd voor nadere inventarisatie of inspectie. Deze parameters vullen wij in. Daarnaast geven wij vorm aan de risico-inventarisatieformulieren, de preventiemaatregelen en de inhoudelijke risicodocumenten die verbonden zijn aan het platform.

Tevens gaan inspecteurs van Burghgraef van Tiel op pad om objecten te beoordelen of doen zij dit via een zogenaamde video-walk through. De risico’s worden door de inspecteurs vertaald naar preventie, zodat Raetsheren samen met haar relaties gericht kan sturen op het verbeteren van de veiligheid, het verkleinen van risico’s en het breder informeren van verzekeraars.

Maak gebruik van ons platform Inspectie en Preventie
  • Inspectie & analyse
  • Preventiemaatregelen
  • Periodieke controle
  • Management informatie

“Door proactief data te analyseren creëren wij inzichten voor onze relaties. Wij willen corporaties bewust en zelfverzekerd laten handelen waardoor zij zich kunnen focussen op nieuwe ontwikkelingen op gebied van governance, vastgoedportefeuille, duurzaamheid en huurders..”

Rianne Baumann
CEO bij Raetsheren
Voer uw gegevens in. Onze accountmanagers nemen contact met u op voor het inplannen van een kennismaking.
Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en komen spoedig bij u terug.
Oeps! Hier gaat iets mis.